Onze waarden

Onze waarden omschrijven ons bedrijf zoals we het graag willen hebben. Onze besluiten en handelingen zullen onze waarden weerspiegelen. Wij geloven erin om duurzame voordelen te creëren voor werknemers, klanten, aandeelhouders en leveranciers door onze waarden in de praktijk te brengen.

Integrity

Integer handelen

Wij handelen vanuit een standvastige integriteit, openheid en eerlijkheid - als individuen, als teams, en als bedrijf - waarbij we onszelf verantwoordelijk houden voor de hoogste ethische en toepasbare juridische standaarden en onze verplichtingen vervullen als goede burgers en werknemers


Value -peopleWaardeer onze mensen 

Ons succes hangt af van onze mensen. Wij nemen de beste mensen aan en investeren in hun studie, training en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat zij hun volledige talent kunnen inzetten. We creëren een werkomgeving die veilig, prettig en productief is om een volledige betrokkenheid en inzet van iedereen te stimuleren.


Work -togetherWerk samen om uitmuntendheid te bereiken 

We werken samen, bouwen aan een sterke relatie, we waarderen de bijdrage die iedereen levert, we ondersteunen elkaar en communiceren open en eerlijk zodat we, bij alles wat we doen, het beste uit onszelf halen. Onze focus zal altijd op resultaat liggen waar het gehele bedrijf het meeste bij gebaat is.


Verantwoordelijkheid accepteren

Accept -acc

Wij accepteren individuele- en team verantwoordelijkheden en vervullen onze beloften. We streven continu naar een gedisciplineerde, consequente en betrouwbare werkwijze, waarbij we duidelijke doelen en normen opstellen om onze prestaties te meten, terwijl we bedrijfsmiddelen verstandig en zorgvuldig gebruiken.

Wees ruimdenkend

Open -minded

We zijn trots op onze unieke geschiedenis en erfgoed, en we blijven concurrerend door onszelf voortdurend uit te dagen om vooruitstrevend te zijn, door alles te moderniseren en te blijven verbeteren gaande van producten tot processen.